Zagłosuj w plebiscycie „Złoty Inżynier 2018”

Do 3 lutego 2019 r. trwa głosowanie w plebiscycie „Złoty Inżynier 2018”, organizowanym przez „Przegląd Techniczny” i Federację Stowarzyszeń Naukowo-Technicznych Naczelną Organizację Techniczną. W gronie kandydatów do tytułu znalazł się prof. Tomasz Chmielewski z Wydziału Inżynierii Produkcji oraz absolwenci PW.

Najlepsi inżynierowie wybierani są już po raz 25. Głos można oddać internetowo, na stronie www.przeglad-techniczny.pl.

Listę kandydatów do tytułu „Złoty Inżynier 2018” związanych z Politechniką Warszawską publikujemy w kolejności alfabetycznej:

  • Tomasz Chmielewski - prof. nzw. dr hab. inż. spawalnictwa po Inżynierii Produkcji Politechniki Warszawskiej. Aktywny działacz SIMP. Dyrektor Instytutu Technik Wytwarzania na Wydziale Inżynierii Produkcji. Kierownik międzynarodowego projektu badawczego MERA-net.;
  • Adam Gabryś - młody mgr inż. mechanik po Inżynierii Produkcji PW. Kieruje utrzymaniem ruchu w podwarszawskiej spółce ASMET założonej przez Andrzeja Sajnagę. Jest zastępcą dyrektora technicznego w tej firmie, główny twórca centrum logistycznego;
  • Zbigniew Nowiński - inż. mechanik po PW, przedsiębiorca z Brodnicy, prezes firmy AGRO MAX. Promuje ekologiczne zachowania mieszkańców turystycznego regionu. Wspiera postęp agro- biologiczny na wsi. AGROPRZEDSIĘBIORCA 2017;
  • Wiktor M. Zawieska - dr hab. inż. elektronik po PW. Ekspert CIOP od hałasu i bezpieczeństwa pracy w kopalniach. Dyrektor Krajowego Punktu Centralnego Europejskiej Agencji Bezpieczeństwa i Zdrowia Pracy.

Pełna lista kandydatów znajduje się na stronie: www.przeglad-techniczny.pl

W poprzednich edycjach plebiscytu w gronie laureatów znaleźli się m.in. prof. Stanisław Wincenciak, Prorektor ds. Rozwoju PW („Złoty Inżynier 2017”) oraz prof. Janusz Zieliński, Prorektor PW ds. Filii w Płocku („Złoty Inżynier 2016”).

Źródło: Przegląd Techniczny
Zdjęcie: Biuletyn PW

Powered by eZ Publish™ CMS Open Source Web Content Management. Copyright © 1999-2012 eZ Systems AS (except where otherwise noted). All rights reserved.